NLP edukacija

 

 

 

 

Neuro Lingvističko Programiranje

Neuro – povezuje neurološke procese u mozgu s realnošću koju doživljavamo i pojašnjava nam način kako tumačimo svoju stvarnost. Naime, putem naših osjetila primamo naše senzorne informacije koje integriramo i kreiramo svoje ponašanje. Tako ćemo pri osjetu hladnoće obući kaput, pri osjetu dima gasiti vatru, pri velikoj buci ćemo zaštititi uši i slično.

Lingvističko – ono koje se odnosi na komunikaciju, na jezik i govor. Međutim. NLP koristi i verbalnu, ali i velikim djelom neverbalnu komunikaciju. Na neverbalnoj komunikaciji, prepoznavanju govora tijela, na mimici lica, NLP temelje se neke od komunikacijskih tehnika NLP-a.

Programiranje je u stvari reprogramiranje naših postavki. Učenjem NLP tehnika i alata mi mijenjamo način razmišljanja, svjesno reprogramiramo sami sebe kako bi ostvarili uspjeh primjenjujući nove strategije, navike i znanja.

 

Što mi NLP nudi?

NLP nudi mnogo različitih alata i tehnika primjenjivih u privatnom i u poslovnom životu, usmjeren je na komunikaciju i na odnose, na rješavanje konflikata, na razvoj vještina koje pridonose uspješnoj realizaciji ciljeva, na osobni rast i razvoj, na prihvaćanje različitosti sa svrhom realizacije svojih ciljeva, na kreiranje vlastitog uspjeha u svim područjima života.

Jednom riječju, NLP se bavi izvrsnošću.

NLP je svoje temelje pronašao u preko dvadeset psiholoških metoda od kojih je preuzeo sve ono što daje brze i učinkovite rezultate na jednostavan način. Upravo radi toga NLP je razumljiv i pristupačan za svakoga tko želi više u svom životu.

NLP Practitioner trening namijenjen je osobama koje traže izlaz iz trenutne situacije, onima koji znaju da je upravo sada vrijeme za njihov prvi korak, za njihov iskorak iz kruga u kojem se vrte. Namijenjen je osobama koje žele same sebi pomoći i koje žele naučiti nove alate koji će im pomagati u svakodnevnim situacijama, kako poslovnim tako i privatnim. Teme koje se obrađuju vezane su za odnose, ciljeve, komunikaciju i slično.

Trening obuhvaća edukaciju u području neurolingvističkog programiranja. Kurikulum edukacije kreiran je prema IN standardima (International Association of NLP Institutes) u trajanju od 130 sati, a održava se vikendom (petak, subota, nedjelja). Certifikat dokazuje osposobljenost za primjenu metoda NLP-a za osobnu primjenu i pomoć drugim osobama.

Prijavite se na NLP Practitioner putem kontakt forme!

NLP Master trening obuhvaća viši stupanj edukacije u NLP-u i nastavlja se na NLP Practitioner trening. Namijenjen je svim osobama koje se kreću u grupama i koje upravljaju grupama, onima koji svakodnevno balansiraju na poslu, ali i u privatnom životu kako bi uspjeli izgladiti odnose među osobama u grupi kojom upravljaju (poslovni timovi, obitelj, grupa prijatelja..).

Kurikulum edukacije kreiran je prema prema IN standardima (International Association of NLP Institutes) u trajanju od 130 sati, a održava se vikendom (petak, subota, nedjelja). Certifikat dokazuje osposobljenost za primjenu metoda NLP-a za primjenu u radu s grupama te za pomoć drugim osobama. Uvjet upisa je završen NLP Practitioner trening.

Prijavite se na NLP Master OVDJE!


Koristite darovitost koju posjedujete.

Šume bi bile tihe kad bi pjevale samo ptice koje pjevaju najbolje.

Nepoznati autor