ostale radionice

 

 

 

 

Vaši svakodnevni izazovi mogu biti naporni ako se u njima ne snalazite dobro. Zato centar nudi različite RADIONICE s temama osobnog rasta i razvoja.

 

Imate li problema s postavljanjem i/ili realizacijom CILJEVA. Mi vam nudimo rješenje!!

Naučite kako definirati ciljeve, kako prepoznati koji su ciljevi za nas najbolji i kako ih ostvariti. Naziv radionice je PUT KA USPJEHU.

Predbilježite se ovdje.

 

Stalno ste u konfliktu s nekime i nitko vas ne čuje niti vas razumije? Vi ne razumijete druge?

Imamo rješenje. Radionica KONFLIKTI nudi vam vrlo jednostavna rješenja kako riješit situaciju na najbolji način, u kojoj nitko ne gubi i svi izlaze kao pobjednici. Zaboravite kompromise, naučite nešto novo.

Predbilježite se ovdje.

Imate TREMU? Osjećate nelagodu prilikom javnih nastupa, razgovora s nadređenima, usmenih ispita na fakultetima, razgovora s kolegama ili partnerima?

Nema problema više. Prijavite se na radionicu TREMA I KAKO JE SE RIJEŠITI.Naučit ćete alate koji će vam u svakom trenutku biti pri ruci. Njihovom implementacijom riješiti ćete se situacija koje izazivaju nelagodu, osjećaja straha, srama, manje vrijednosti i svega onoga što se u vama javlja kada vas uhvati trema.

Predbilježite se ovdje.

 

Često vas ne razumiju ili vi ne razumijete druge. Vaša komunikacija je sputana?  Događa vam se: “Ja šumom, ti drumom”?

Vrlo lako naučit ćete kako komunicirati. Svi često razgovaramo o istim stvarima, a ne razumijemo se. Idemo u istom smjeru, međutim to ne primjećujemo. Naučite kako prepoznati i čuti, kako shvatit drugu stranu, kako razgovarat s onima koji nas ne razumiju? Prijavite se ovdje na radionicu KOMUNIKACIJA I ODNOSI.

 

Želim ti što više i još bolje edukacije (i kao polaznik i kao učitelj). Želim ti još ljepše seanse u tvom prelijepom uredu. Ali ono sto može ostati kako je je tvoja opuštena autentičnost, duhovitost, snalažljivost, znatiželja, otvorenost i razumijevanje za sve nas sjebane ????????????

Ivana C., Hrvatska

Tečaj s Irinom nije kao klasična edukacija iz koje dođeš doma iscrpljena od previše informacija i podataka. To je kao duga kava s prijateljicom s koje doma dođeš napunjena, entuzijastična i raduješ se svakom novom danu u kojem imaš prilike primijeniti novo znanje.

Nikolina A., Hrvatska

Irina je super NLP-ovac. Vrlo uverljiva i odličan predavač. Meni je bilo super sve vezano za seminar. Mislim da je još bolja jedan na jedan. Tu me bas provodila sve do treće godine unazad. Mislim da ima bas široko znanje. Drago mi je sto sam ju upoznala.

Tanja, Srbija