Željni ste odmora, malo mira i novih znanja? Željni ste prodisati, opustiti se nakon ovog stresnog perioda uzrokovanog Corona virusom, potresima i drugim vama aktivnim izazovima?

Nađite svoj odmor za dušu (i tijelo) na otoku Ižu, u Hotelu Korinjak koji je prvi hotel na Jadranu specijaliziran za holističke, individualne i grupne programe osobnog (samo)razvoja uma, tijela i duše. Posebnost ovog hotela i kampa, koji je njegov sastavni dio, jest vegetarijanska prehrana mediteranskih okusa, pripremljena od svježih namirnica.

Hotel Korinjak je destinacija koja već godinama u ljetnim mjesecima okuplja sve one koji traže odmak od posla, stresa i svega što ih opterećuje. Sama lokacija hotela Korinjak je snažna energetska točka u zelenoj oazi na samoj obali mora.

Program pod nazivom Odmor za dušu koji provodi hotel, čine različite radionice, svakodnevne meditacije, meditativne šetnje, jutarnja joga, gong kupke, izleti i večernja druženja.

Ove godine i Životna sanjaonica u sklopu tog programa nudi svoju radionicu pod nazivom NLP – FIRST STEP u periodu od 11. – 18. srpnja.

Na radionici ćete naučit osnove NLP-a, naučit ćete kako donositi odluke, kako se riješiti strahova i blokada, kako razumjeti druge, kako komunicirati s lakoćom i kako mirno rješavati konflikte. Dobit ćete lagane alate za svakodnevnu primjenu kojima ćete si „olakšati život“ i s lakoćom prolaziti različite izazove. Naučit ćete opušteno koračati kroz život.

Teme koje će se obraditi u programu:

Pet koraka učenja – pojašnjenje funkcioniranja ljudskog tijela vezano za postupak učenja

VAKOG (sustavi reprezentacije) – prepoznavanje naših sugovornika kako bismo lakše prilagodili i usmjerili komunikaciju

Rapport, Pacing, Leading – način vođenja komunikacije od problema ka rješenju

Sidrenje – tehnika koja služi za uklanjanje treme i podizanje osobnih resursa (ovladavanje situacijom)

Walt Disney strategija – tehnika kojom definiramo ciljeve i provjeravamo njihovu izvodljivost

SMART ciljevi – tehnika postavljanja ciljeva (vrlo laka i jednostavna, primjenjiva u poslovnom i privatnom životu)

Ja, ti, meta pozicija – energetska tehnika rješavanja konflikata, služi za razumijevanje suprotne strane i bolje odnose u budućnosti

Harvardski model rješavanja konflikata – tehnika koja omogućava razumijevanje suprotstavljenih strana s ciljem zadovoljenja potreba obiju strana

Tehnike za odlučivanje:

Dekartov kvadrat – metoda primjenjiva kod donošenja teških odluka, pogledom iz različitih pozicija (četiri)

Tehnika Protiv struje – koristi se kod dugotrajnije neodlučnosti, postavljanjem dviju ili više alternativnih rješenja

Uklanjanje blokada:

Tehnika Time line – enrgetska tehnika kojom se detektira prvi imprint (prvi događaj u kojem je nastao osjećaj koji stvara blokadu) uvjerenja koja nam ne služe. Detekcijom prvog imprinta nastavlja se rad na uklanjanju pojedinog uvjerenja.

 

Uz to odmorit ćete se i zabavit u dobrom društvu, uživati u šetnjama predivnom prirodom i u zdravoj prehrani (uključenoj u polupansion), opustit se uz svakodnevne meditacije i gong kupke, možda se odlučite za vožnju čamcem po okolnim uvalama, pozdravit ćete Sunce na izlasku, upoznati nove ljude i ponajviše… upoznati sebe.

Može li bolje?

Uvijek može. Svakog polaznika Životna sanjaonica daruje jednim individualnim tretmanom tijekom boravka na Ižu.

Pridružite nam se! Veselim se druženju s vama!

 

Cijena 6-dnevne radionice NLP First Step je 80€, a informacije o boravku možete pronaći na: http://korinjak.com/

Rezervaciju smještaja i prijavu na radionicu NLP First Step možete obaviti na: http://korinjak.com/kontakt/ ili na mail: info@irinakacianivetic.com